by Chelsey Mckenn | Total Views: 3


fotballdrakter

etterlater dem litt mer utsatt

 


Lewis Dunk og Adam Webster kan se ham beholde sinBillige Fotballdrakter
 

salah beholder utvilsomt sin bestille fotballdrakter italia tirsdag kveld

 

Klopp har imidlertid innrømmet at han valgte Origi på West Ham på grunn av trusselen om dødballen og Brightons tilstedeværelse i luften i likhet med Ben White, Lewis Dunk og Adam Webster kan se ham beholde sin plass, til tross for at han slo en bank på søndag før han dro av.

Salah beholder utvilsomt sin startrolle til høyre for Firmino etter hans spillskiftende to-måls salve i andre omgang på London Stadium.

Med Takumi Minamino lånt ut til Southampton, håper Alex Oxlade-Chamberlain å få minutter fra benken og er et alternativ til å erstatte Origi til venstre hvis han ikke tar sjansen. Hvis Origi ikke starter på grunn av skade, bør Oxlade-Chamberlain spille fra start.


 

Liverpool reiser til Manchester uten tre innflytelsesrike spillere i Virgil Van Dijk, Fabinho og Thiago Alcantara mens Alex Oxlade-Chamberlain også forblir skadet billige fotballdrakter.

Men Premier League -mesterne blir i det minste forsterket av tilgjengeligheten til Joel Matip mens Naby Keita og Kostas Tsimikas kom tilbake til aksjon midt i uken.

Klopps menn satte fem forbi Atalanta i Champions League da de slo den italienske siden i Bergamo med et Diogo Jota-hat-trick.

Jota, 23, har nå seks mål på de siste fire kampene og har sju mål på 10 Liverpool -opptredener totalt billige fotballdrakter.

Den portugisiske angriperen erstattet Roberto Firmino som sentralspiss mot Atalanta og svingte strålende med Mohamed Salah og Sadio Mane, som også begge scoret billige fotballdrakter.

Likevel kom Klopp ut i full forsvar for Firmino på pressekonferansen før byen, med brasilianeren som hadde kommet inn for flak på grunn av hans målgivende retur de siste månedene.

Og med det forventet at Liverpool vil stille opp med en 4-3-3 i stedet for en 4-2-3-1-som etterlater dem litt mer utsatt i fraværet av Fabinho og Thiago-forventes Firmino å komme tilbake til starteleven.

Klopp kan deretter ringe til slike som Jota, Takumi Minamino og Xherdan Shaqiri fra innbytterbenken, slik han gjorde mot West Ham for en uke siden.

Salah og Mane starter på bredde etter å ha scoret syv mål for Liverpool mot City.

På midtbanen vil kaptein Jordan Henderson og Gini Wijnaldum beholde plassene sine fra seieren over Atalanta, og la en plass ledig.

Den tidligere midtbanespilleren i Milner er et erfarent alternativ, men Klopp kan velge å injisere ekstra kreativ kvalitet på midtbanen i form av den tilbakevendende Keita, som spilte 25 minutter i Italia tirsdag kveld.

goedkope voetbalshirts
fotballdrakt barn
fussballtrikots günstig
 

Report this blog