by Nieves Maria | Total Views: 1


Billige Fodboldtrøjer Børn

eneste anden kamp endt uafgjort

 


Manchester United ser nu ud til at


 

Chelsea Trøje, Barcelona Fodboldtrøje


 

de røde djævle undlod at fodboldtrøjer til klubber erstattede franskmanden foran

 

Manchester United ser nu ud til at være godt og grundigt ude af Premier League -titelløbet, efter at Manchester City udvidede deres føring til 12 point. De røde djævle undlod at score mod Chelsea i en målløs uafgjort på Stamford Bridge.

En iøjnefaldende statistik viser, hvorfor Manchester United har tilladt rivalerne Manchester City at åbne et hul på 12 point i toppen af ​​tabellen.

chelsea trøje United blev holdt til en uafgjort 0-0 af Chelsea søndag, hvilket tillod City at gå endnu længere frem takket være deres 2-1-sejr over West Ham.

De røde djævle ses som byens nærmeste rivaler til at udfordre om titlen og var på førstepladsen så sent som den 20. januar.

barcelona fodboldtrøje Bortset fra det frygtelige nederlag på 6-1 i Spurs 'hænder og 1-0-tab for Gunners, er hver eneste anden kamp endt uafgjort uafgjort.

Fußballtrikots Dette kan enten tyde på, at Ole Gunnar Solskjær spiller det sikkert mod siderne, der kan forårsage hans side mere fare, eller de mangler angrebsimpuls mod bedre forsvar.

Det syntes at være tilfældet mod Chelsea, med meget få klare målchancer, der åbnede op for gæsterne.

Solskjaer tog den overraskende beslutning om at droppe førstevalg -angriberen Anthony Martial, hvor Mason Greenwood erstattede franskmanden foran.


ajax trøje

køb fodboldtrøjer
 

köpa fotbollströjor

 

køb fodboldtrøjer

 

danmark landsholdstrøje

 

køb fodboldtrøjer

 

billige fotballdrakter

 

barcelona trøje

 

jalkapallo pelipaidat

 

manchester city tøj

 

liverpool trøje

 

køb fodboldtrøjer

 

psg trøje

 

tottenham trøje

Report this blog